Great Northern søger dygtig mekaniker assistent
Great Northern er opfyldelsen af en drøm om at skabe en fantastisk golfoplevelse i international topklasse. Hos Great Northern, er rammer, aktiviteter og serviceniveauet kompromisløst integreret til at støtte og øge golfoplevelsen. Det overordnede mål er at præsentere golf i en atmosfære, der ærer sportens værdier og gamle traditioner.

Great Northern er en 18 hullers golfbane med tilhørende træningsfaciliteter, designet af det velkendte amerikanske arkitektfirma, Nicklaus Design. Banen indvies 1. juli 2017, så vi er nu i gang med de sidste forberedelser.

Bliv del af et godt og dynamisk arbejdsmiljø
Du bliver en del af et ungt team, der arbejder i et intenst og uformelt miljø, hvor vi sparrer med hinanden. Desuden er vores humor med til at skabe rammerne for et godt arbejdsliv. Du kan se frem til et spændende og alsidigt job, hvor du får muligheden for at bruge dine kompetencer på en spændende arbejdsplads. Du er med til at sikre, at tingene fungerer, som de skal – både inden og efter den officielle åbning.

Dine arbejdsopgaver vil primært være vedligeholdelse og servicering af vores maskinpark.

Da vi over den næste periode går en travl tid i møde, bør du forvente ”atypiske” arbejdstider, der kan variere i forhold til vind og vejr. Derfor ser vi dig som en fleksibel person, der gerne giver lidt ekstra i de travle tider.

Stillingerne vil være med fastansættelse og ansættelse vil ske snarest muligt.

Vi forventer at du:
• Har en relevant uddannelse
• Har erfaring med drift og pleje af en golfbanes maskinpark
• Har fokus på kvalitet, problemløsning og er omhyggelig
• Opdateret viden indenfor græsslåmaskiner, slibemaskiner og vedligeholdelse er en nødvendighed

Great Northern har et unikt golfmiljø. Det er derfor vigtigt, at du bidrager positivt og konstruktivt til opfyldelse af Great Northerns vision og målsætninger.

Ansøgning og kontakt:
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Course Manager Aidan O´hara på aidan.ohara@greatnorthern.dk

Husk at vedhæfte ansøgning og CV.

Ansøgningsfristen er mandag den 8. maj 2017. Vi glæder os til at høre fra dig.