Danish Greenkeeper Association uddeler hvert år på deres generalforsamling en pris som Årets Greenkeeper.

Dette er Formand for Danish Greenkeeper Association Bendy Sørensen`s ord:

Bestyrelsen har naturligvis tænkt meget over – og drøftet – hvem der i det forløbne år har gjort en sådan indsats, at det berettiger til vores forenings fornemste pris og udmærkelse

” Årets Greenkeeper “. Lad mig sige med det samme – valget var ikke svært denne gang – vi har nemlig en greenkeeper iblandt os, som har udført en superindsats, som bygherrens repræsentant overfor banearkitekt og baneentreprenør, med opførslen af – og nu pasning af en golfbane, som alle vistnok er enige om, er Danmarks absolut flotteste og mest prestigefyldte golfanlæg.

Vi er nogle, som ved, at det ikke har været lige nemt og enkelt hele vejen igennem, snarere tværtimod, men Du har ikke ladet dig kue. Du har fulgt Din linie hele vejen igennem og nu får Du så en ekstra belønning. Ikke alene er Du Chefgreenkeeper på Danmarks flotteste golfbane, Du er nu også Årets Greenkeeper 2007, og Du kan rejse ud og overbevise Dig om, at Din golfbane sagtens kan måle sig med de bedste i Europa og måske i verden.

Må jeg bede Mette Glarborg, Chefgreenkeeper på Skjoldenæsholm Golfcenter komme herop og modtage prisen “Årets Greenkeeper 2007” for Dit arbejde med anlæg af – og pasning af Robert Trent Jones Jr. banen på Skjoldenæsholm.

Stort tillykke Mette, og skal vi rejse os og give hende en velfortjent hånd.

Sammen med udnævnelsen “Årets Greenkeeper 2007, modtager Mette en check på 5000 kr.