FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Styrk din karriere som greenkeeper

25. marts 2019

Er du greenkeeper under uddannelse, eller har du netop færdiggjort din uddannelse i år 2018? Så har du nu chancen for at styrke dine kompetencer, få en oplevelse for livet, og tilføje et enestående punkt til dit CV. Dyst mod de bedste greenkeeperelever i Danmark om at blive Toro Student Of the Year 2019 og accelerér din karriere.

Med titlen som Toro Student Of the Year følger et fire ugers sponsoreret praktikophold i St. Andrews i Skotland. Praktikopholdet er sponsoreret af Reesink Turfcare DK A/S, dansk enedistributør af Toro-maskiner til professionel græspleje, der efter syv succesrige år med Toro Student Of the Year-programmet har besluttet at gentage succesen i år 2019.

En oplevelse for livet

Toro Student of the Year startede i Storbritannien for over 25 år siden, og har siden bredt sig til mange andre lande, deriblandt til Danmark. Herhjemme er arrangementet et samarbejde mellem de danske grønne fagskoler, Vilvorde og Sandmosen, og Danish Greenkeepers Association, der med finansiel støtte fra Reesink Turfcare DK i fællesskab sørger for at danske greenkeeper studerende/student igen i år får mulighed for at opnå titlen Toro Student of the Year – Danmark.

Nomineringskriterier

For at komme i betragtning til den flotte titel som ”Toro Student Of the Year 2019” skal du enten være greenkeeperelev på overbygningen af greenkeeperuddannelsen ved Vilvorde eller Sandmosen med svendeprøve i enten år 2019, 2020 eller 2021; eller du skal være greenkeeper, der afsluttede uddannelsen det foregående år.

Det vil sige, at du som minimum skal have gennemført uddannelsen på assistentniveau i kalenderåret 2018. Du kan enten indstilles til prisen af dit uddannelsessted, af din arbejdsplads/arbejdsgiver eller du kan indstille dig selv. Er du den heldige vinder, skal din arbejdsgiver kunne give dig fri og evt. løn i perioden for opholdet. TSOY kompenserer ikke lønudgifter m.v. under opholdet.

Kandidater til prisen vil blive vurderet ud fra deres individuelle evner og faglige kompetencer, forståelse for jobrollen, personlige udvikling samt bevidsthed om industrien – og ikke deres jobtitel. Dommerkomiteen vil tilstræbe, at alle kandidater har lige chance for succes. Du skal være ansat og bosiddende i Danmark og helst have gode engelskkundskaber.

Hvordan vælges du?

En dommerkomite vil forestå tildelingen af prisen ”Toro Student Of the Year 2018”. Denne komite vil bestå af fire personer, herunder en repræsentant fra DGA, en repræsentant fra Dansk Golf Union, en chefgreenkeeper og en golfmanager.

Ud fra alle nomineringer, der opfylder kriterierne, vil dommerkomiteen udvælge i alt fem kandidater til at indgå i et finalefelt. Alle fem kandidater inviteres til en finale, der finder sted d. 23. maj ved Europa Tour turneringen ”Made in Denmark” i Himmerslev Golf & Spa Resort, hvor vinderen findes ved en individuel interviewrunde af finalisterne.

Hædersprisen

Vinderen af finalen vil blive udnævnt ”Toro Student Of the Year 2019”. Det er en internationalt anerkendt titel, der udover hæderen og diplomet medfører Toro-stipendiet som belønning.

Toro-stipendiet består af et fire ugers praktikophold og arbejde på St. Andrews Links i Skotland. Her vil vinderen indgå i den daglige drift sammen med det resterende greenkeeperteam, og han/hun vil ydermere opnå uvurderlig viden og erfaring i drift samt pleje på verdens mest anerkendte golfanlæg.

Sådan deltager du

Download et nomineringsskema her – kun disse skemaer er gyldige. Deadline for deltagelse i konkurrencen er d. 15. april 2019. Det udfyldte nomineringsskema skal sendes til: Danish Greenkeepers Association, DGA – Kirkedalsvej 6, 8732 Hovedgård. Att.: Vibeke Jensen. Nomineringsskemaet kan også scannes ind og sendes på e-mail til dgf@greenkeeper.dk.

Del dette indlæg