FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Great Northern søger greenkeeper

12. december 2022

EN OPLEVELSE - GREAT NORTHERN

Great Northern, et spektakulært Nicklaus-designet 27-hullers anlæg og en regelmæssigt toprangeret golfbane, rekrutterer i øjeblikket Greenkeeper-personale til at slutte sig til vores hold fra 2023 og frem.

Vi er meget ambitiøse og søger konstant udvikling.

Ud over nogle meget konkurrencedygtige lønsatser med rigelig mulighed for overarbejde, vil du som medlem af Great Northern-holdet også nyde et fantastisk udvalg af frynsegoder og fordele. Dette inkluderer muligheden for at deltage i forskellige sæsonbestemte aktiviteter og sociale arrangementer. Medarbejder begynder golftræning. Komplet uniform af høj kvalitet og en betydelig rabat på diverse varer relateret til golfklubben og spaen. Vi giver dig også mulighed for bolig på stedet i moderne faciliteter, til en minimal pris.

BLIV EN DEL AF EN UNIK GOLFBANE

Ledige stillinger er både fuldtids- og sæson. Ansøgere skal helst have tidligere erfaring med golfbanevedligeholdelse med et skarpt øje for detaljer. Ansøgere uden erfaring, men et stærkt ønske om at arbejde i branchen, er også meget velkomne til at søge.
På grund af vores ambitioner og en konstant stræben efter den højest mulige kvalitet, kombineret med forskellige projektaktiviteter, vil arbejdsopgaverne variere og til tider være fysisk krævende.

Ønsker du at få erfaring ved at arbejde i et progressivt, entusiastisk og motiveret miljø på en golfbane i særklasse, så ansøg venligst med CV til Golf Course Superintendent – Kristian Jensen kj@greatnorthern.dk eller ansøg via vores hjemmeside https://greatnorthern.dk/ledige-stillinger/

Ansøgningsfristen er den 15. januar 2023.

Hjemmeside: https://greatnorthern.dk

Del dette indlæg