FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Great Northern søger greenkeeper

10. maj 2023

Nu har du muligheden for at blive en del af Great Northern i Kerteminde. Vi søger en fagligt dygtig kollega, der kan indgå i teamet og sikre en høj kvalitet hele vejen rundt, og som ønsker at prøve sig selv af på højeste niveau blandt nye, engagerede kolleger.

Great Northern er en unik 27 hullers golfbane beliggende i Kerteminde. Banen er designet af Nicklaus Design og stod færdig i 2017. Great Northern er rangeret i den absolutte top i Skandinavien, og vores ambitioner stopper ikke her. Netop nu lægger vi sidste hånd på planerne om at opføre et nyt short-game område på 12.000 m2 i løbet af sommeren 2023.

Som greenkeeper på Great Northern bliver du en del af en fantastisk arbejdsplads i et positivt team, hvor vi har blik for den enkelte medarbejder og et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø. Som team er vi garant for at levere solid drift af høj kvalitet, samtidig med at vi vil hinanden og investerer i samarbejde og god sparring.

Vi arbejder hver dag hårdt på at forberede banen til spil og give vores medlemmer og gæster den bedst mulige oplevelse på golfbanen, men har samtidig et langsigtet blik for, hvordan vi fortsat kan optimere vores anlæg. Der vil i perioder være brug for din fleksibilitet ift. arbejdstider og det at løse og færdiggøre opgaver. Du vil ligeledes indgå i et weekendteam med vagt hver 3. weekend.

Kvalifikationer
Vi søger en kollega, der har passion for faget og som motiveres af at arbejde vedholdende på at skabe resultater af højeste kvalitet.

Vi forventer, at du:

  • Er engageret og har et udpræget fokus på detaljen
  • Har viljen til at yde, også tidligt om morgenen og i alt slags vejr
  • Er en fleksibel teamplayer, der ser værdien i at vi hjælper hinanden indtil opgaven er løst.
  • Har erfaring fra branchen og har lysten til at hjælpe, vejlede og sparre med dine kolleger.

Ansøgning og kontakt
Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Kristian Jensen på tlf. 52 21 17 80.

Jobbet er et fuldtidsjob med gode og ordnede forhold, samt en række attraktive medarbejderfordele, herunder pension og sundhedssikring.
Mulighed for bolig på stedet i moderne faciliteter, til en minimal pris.

Vi screener løbende indkomne ansøgninger og er klar til at ansætte, når den rette person ansøger.
Så send din ansøgning snarest muligt HER. Vi glæder os til at høre fra dig.

Great Northern er et oplevelsesresort beliggende i Kerteminde på Fyn, hvor eksklusive og naturskønne omgivelser sætter rammen for unikke oplevelser. Udover vores 15 hotelværelser, alle sirligt bygget ind i naturen, kan man opleve én af Europas bedste golfbaner, lade tiden stå stille og find fornyet ro hos Great Northern Spa, eller tage på en gastronomisk rejse ind i det ”fynske spisekammer” hos Restaurant EAT. Velkommen til Great Northern – hvor vi sammen skaber rammerne for uforglemmelige minder og nye traditioner.

I forbindelse med rekrutteringer til Great Northern, behandler vi dine data i henhold til vores: Great Northern | Privatlivspolitik for kandidater

 

Del dette indlæg