FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Greenkeeper i Københavns Golf Klub – Skandinaviens første golfklub beliggende i Dyrehaven

17. oktober 2022

Er du passioneret omkring din greenkeeping? Vil du være med til at passe en moderne og pesticidfri bane i et unikt miljø? Kunne du tænke dig at blive en del af en imødekommende golfklub beliggende i en storslået natur med flere end 2000 hjorte som dine nærmeste iagttagere? Så kan du være den rette til stillingen som greenkeeper i Københavns Golf Klub.

Vores greenkeeperteam

Du vil indgå i et erfarent team på 5 kollegaer, der vokser til ca. 10 greenkeepere i højsæsonen. Vi har et stærkt fagligt fællesskab, der altid arbejder for at forbedre banens kvalitet og spilbarhed i den mest bæredygtige retning.  Vi vil være en helårsbane i top.

I teamet er vi tro mod det vi kan og det, der er muligt på et areal, der er under UNESCO’s beskyttelse. Vi arbejder med greenkeeping inden for en udfordrende ramme samtidig med, at vi har en ambition om konstant at udvikle kvaliteten af banen til glæde for klubbens 1.200 medlemmer. Vi har indført alternative plejemetoder, som vi enten selv har opfundet eller læst og hørt om. Vi er altid klar på at prøve noget nyt. I 2023 fejrer klubben 125-års jubilæum. På banen fejrer vi jubilæet bl.a. ved at etablere et nyt shortgameområde.  Vi er i fuld gang med at løfte kvaliteten af vores fairways og indenfor en kort årrække skal vi have renoveret vores vandingsanlæg. 

Stillingen

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Overarbejde forekommer, men ikke rutinemæssigt. Der er en fast turnus af weekendmorgenvagter. Timer oparbejdet ved overarbejde eller weekendvagter afspadseres om vinteren. Frokostordning og spilleret tilbydes. Klubben følger DAG/3F’s overenskomst. 

Tiltrædelse: 1. marts 2023 eller efter anden aftale.

Kvalifikationer

Du har arbejdet som greenkeeper, groundsman eller med anden græspleje.

Du er faglig nysgerrig og altid interesseret i at dygtiggøre dig

Du spiller golf eller vil gerne lære det

Du er en holdspiller, der nyder en varieret arbejdsdag

Du er nytænkende og er god til at omsætte dine ideer til handling

Du har en stærk ryg og god kondition

Københavns Golf Klub

Vi tilbyder dig en arbejdsplads i unikke naturrammer i tæt kontakt med kollegaer, medlemmer og gæster. Du vil blive en del af en medlemsejet klub med en stolt og lang historie som Skandinaviens første golfklub, men som ikke hviler på fortidens laurbær. 

Send din ansøgning til chefgreenkeeper Martin Nilsson på greenkeeper@kgkgolf.dk senest søndag den 13. november 2022. Kandidater vil løbende blive kaldt til samtale, også før ansøgningsfristen.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte chefgreenkeeper Martin Nilsson: 41 28 49 05

Del dette indlæg