FØLG OS

Kontakt

+45 7566 2800

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Gyttegård Golf Klub søger Greenkeeper/ banemedhjælper

05. februar 2020

Gyttegård Golf Klub søger til den kommende sæson en greenkeeper/banemedhjælper.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at give medlemmer og gæster gode oplevelse når de besøger klubben.

Banen er vores største aktiv og den skal altid fremstå bedst muligt. I det relativt lille greenkeeperteam, som pt. er på 4 mand, er der god mulighed for at få indflydelse på arbejdsopgaverne og optimeringer i baneplejen.

I Gyttegård Golf Klub bliver du en del af det samlede team, hvor alle er med til at løfte de samlede opgaver. Maskinparken består af såvel nye som ældre maskiner.

Vi ser gerne at:

  • Du er faglært greenkeeper eller ufaglært med erfaring inden for faget
  • Du er glad, positiv, mødestabil og morgenfrisk
  • Du har hænderne skruet rigtig på, og det er en fordel hvis du har erfaring med maskiner – Du bidrager konstruktivt til banens udvikling samt forbedringer på banen
  • Du er god til at samarbejde
  • Du kan løse dine opgaver selvstændigt og grundigt

Vi ser det som en fordel hvis du kan eller har kendskab til at spille golf.

Vi tilbyder dig et job hvor du har rig mulighed for at få indflydelse på baneplejen og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Udover de mange arbejdsopgaver på golfbanen skal områderne omkring klubhuset, parkeringspladsen og træningsfaciliteter også vedligeholdes.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med start 1. april. Stillingen er tidsbegrænset til 1. november, men der kan være mulighed for helårsansættelse. Turnusordning for weekendarbejde aftales i teamet.

Løn og ferie efter gældende overenskomst. Tiltrædelse senest 1. april 2020.

Interesseret, så send din ansøgning med CV til Gyttegård Golf Klub – info@ggk45.dk eller Gyttegård Golf Klub, Billundvej 43, 7250 Hejnsvig.

Mærk venligst ansøgningen: Greenkeeper

Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke, hvis du er interesseret i stillingen.

Nærmere oplysninger om stillingen kontakt Chefgreenkeeper Christian Gregers på 5250 6222 eller Forretningsfører Jens Elvang-Gøransson på 3091 2382.

_____

Gyttegård Golf Klub har 18 huller smukt placeret i det naturskønne område Grene Sande mellem Billund og Hejnsvig. Hertil er der 5 hullers par-3 bane, stor Driving Range, puttinggreen og indspilsgreen. Klubhuset rummer cafe, golfshop, sekretariat, møde/konferencefaciliteter, omklædning med badefaciliteter samt bagrum.

Gyttegård Golf Klub er en veldrevet og velfungerende klub med ca. 900 medlemmer og mere end 150 frivillige som aktivt bidrager til løsning af forskellige opgaver i klubben.

Vedr. behandling af data henvises til ”privatlivspolitik” og ”slettepolitik” for Gyttegård Golf Klub som fremgår på klubbens hjemmeside www.gyttegaardgolfklub.dk/medlem/information

Vision: at give vore medlemmer og besøgende gode oplevelser og forbedre livskvaliteten.

 

Del dette indlæg