FØLG OS

Kontakt

+45 7566 2800

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Hedeland Golfklub Søger Greenkeeper

26. maj 2020

Vi søger en praktisk orienteret greenkeeper, der er rutineret i brug af maskiner og samtidig har et godt håndelag. Vores nye medarbejder skal indgå i vores greenkeeperteam og være klar til at udføre alle relevante opgaver, både de rutinemæssige og dem der opstår løbende.

I teamet vil du indgå i den daglige drift, som også omfatter weekendarbejde. Jobbet er en sæsonstilling med opstart i juni måned efter aftale og afsluttes medio oktober. Løn efter gældende overenskomst.

Vi forventer:

  • Du har en uddannelse som greenkeeper eller interesse for arbejdet omkring en aktiv golfbane. Du er i fysisk god form, god til at omgås klubbens medlemmer og dine kollegaer. Du er en person med ro og overblik.
  • Du har følgende kompetencer:
  • Du er grundig og vedholdende og god til at fuldføre dine opgaver
  • Du har god forståelse for golfspillet og ved hvad en god golfrunde kræver.

Som person er du:

  • Nysgerrig, opsøgende og god til at afslutte opgaver
  • Selvmotiveret, og tager fat i opgaverne når du ser dem.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte: Jan Ebdrup Chef Greenkeeper på e-mail ebdrup@hedeland-golf.dk , eller mobil 22926995. Du kan desuden søge supplerende oplysninger om golfklubben på www.hedeland-golf.dk.

Vi skal have din ansøgning Hurtigt.

Hedeland Golfklub er stiftet i 1981, med en beliggenhed i Hedeland Naturpark ved Roskilde. Klubben er kendetegnet ved en god driftsøkonomi og ordnede forhold med ca.1300 aktive medlemmer og banen spilles af ca. 3000 greenfee gæster årligt. Klubben har valgt at investerer i banen, for derigennem at opfylde nutidens krav til en god spilleoplevelse.

Hedeland Golfklub Stærkendevej 232 A 2640 Hedehusene. klub@hedeland-golf.dk.

Del dette indlæg