FØLG OS

Kontakt

+45 7566 2800

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Hedeland Golfklub Søger Greenkeeper

07. januar 2020

Vi søger en praktisk orienteret medarbejder, med nogen rutine i brug af maskiner og samtidig har et godt håndelag.

Vores nye medarbejder skal indgå i vores greenkeeperteam og være klar til at udføre alle relevante opgaver, både de rutinemæssige og dem der opstår løbende. I teamet vil du indgå i den daglige drift, som også omfatter weekendarbejde. Der er mulighed for fastansættelse.  Løn efter gældende overenskomst.

Vi forventer:

  • Du har en uddannelse som greenkeeper og gerne nogle års erfaring fra lignende stilling. Du er fysisk i god form, god til at omgås klubbens medlemmer og dine kollegaer. Du er en person med ro og overblik.

Du har følgende kompetencer:

  • Du er grundig og vedholdende og god til at fuldføre dine opgaver
  • Du har god forståelse for golfspillet og ved hvad en god golfrunde kræver

Som person er du:

  • Nysgerrig, opsøgende og god til at afslutte opgaver
  • Selvmotiveret, og tager fat i opgaverne når du ser dem

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte: Jan Ebdrup Chef Greenkeeper på e-mail ebdrup@hedeland-golf.dk , eller mobil 22926995. Du kan desuden søge supplerende oplysninger om golfklubben på www.hedeland-golf.dk.

Vi skal have din ansøgning senest den 10.februar 2020

Hedeland Golfklub er stiftet i 1981, med en beliggenhed i Hedeland Naturpark ved Roskilde. Klubben er kendetegnet ved en god driftsøkonomi og ordnede forhold med ca.1300 aktive medlemmer og banen spilles af ca. 3000 greenfee gæster årligt. Klubben er i gang med at realiserer en omfattende renovering af golfbanen. Vi har renoveret bunkers og greenomgivelser. Herefter skal der arbejdes med dræning af udvalgte områder. Klubben har valgt at investerer i banen, for derigennem at opfylde nutidens krav til en god spilleoplevelse.

Hedeland Golfklub Stærkendevej 232 A 2640 Hedehusene. klub@hedeland-golf.dk.

Del dette indlæg