FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Søger stillingen som Greenkeeper medhjælper

03. februar 2023

Jeg søger job som Greenkeeper medhjælper i Hovedstadsområdet eller Nordsjælland. Jeg er bosat i Gentofte og mine kvalifikationer er 35 års handyman-erfaring som hus- og haveejer og 10 år som passioneret golfspiller.

Efter alt for mange år bag en computer, ønsker jeg at bruge mine senior år på, at være med til at gøre de golfbaner, jeg elsker at spille på, klar til dagens runde for andre golfentusiaster.

Som nævnt er jeg 100 meter mester i hækklipning, årlig nedklipning og vedligeholdelse af træer og buske, og holder græsplænen i en stand, der er en golfbane værdig. Vedligeholder eget hus, så jeg ved hvad vej en hammer vender og hvad der skal til for at mur og træværk overlever vores klima. Jeg har lagt fliser både indendørs og udendørs.

Jeg bringer gå-på mod, godt humør og entusiasme med. Jeg er ikke bange for at tage fat og er fleksibel mht. arbejdstider.

De bedste hilsner

Lars Bucholdtz

Ellemosevej 100

2900 Hellerup

mobil 28348313

e-mail: l.bucholdz@hotmail.com

Del dette indlæg