FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Søger stillingen som Greenkeeper

04. juli 2023

Jeg hedder René Lodsgaard Sørensen, jeg er 39 år gammel.
Jeg bor i Risskov ved Århus med min kæreste gennem 15 år Michelle og vores børn Frey på 6 år og Ville på halvandet år.

Jeg er lige nu i lærer i Mollerup golfclub men fra midten af September, når svendeprøven er overstået, så står jeg uden job.
Jeg søger helst et arbejde indenfor max 45min kørsel fra min bopæl.

Jeg er som sagt færdig udlært greenkeeper i midten af september og har inden det, haft 2 sæsoner som sæson ansat, også i Mollerup.
Inden jeg blev greenkeeper har jeg blandt andet arbejdet som murerarbejdsmand, været på kaløvig lystbådehavn og også en periode som pædagogmedhjælper.
I forbindelse med uddannelse og praktisk arbejde, har jeg erfaring med pleje af banen, klip, prik, sprøjtning, beskæring, bunker renovering og andet forfaldent arbejde.
Derudover kan jeg også foretage mindre reparationer af maskinerne, ligge klippere til og slibe rotorklippere. Jeg er også selv golfspiller og har spillet lidt elitegolf og nyder stadig at komme på græsset som spiller.
Desuden fisker jeg en del, oftest med sønnen og så bliver der brugt tid med hele familien i naturen. Jeg er som person fyldt med humor, pålidelig, detalje orienteret og nysgerrig for at lærer mere og nyt indenfor greenkeeper faget, og så kan jeg vende tungen på højkant, begge veje.

Hvis du mangler en person i teamet med masser af gåpåmod og som har en stor faglig stolthed, så ring endelig på 31361677
eller send en mail på Lodzgaard@hotmail.com Kommer også gerne forbi til en kop kaffe.

Med venlig Hilsen René Lodsgaard Sørensen

Del dette indlæg