En stilling som assisterende chefgreenkeeper er blevet ledig, hvilket giver dig en sjælden mulighed for at blive en del af teamet på en af Sjællands bedste og mest veldrevne golfbaner.

Stillingen som assisterende chefgreenkeeper omfatter et tæt samarbejde med chefgreenkeeperen om den daglige drift, samt den mere langsigtede strategi for banen.
Den succesfulde ansøger skal være dynamisk og selvmotiverende, og være i stand til at lede en større gruppe af greenkeepere. Det forventes at ansøgeren har gode kommunikationsevner, en solid erfaring inden for greenkeeping, samt viljen og evnen til at arbejde målrettet og dedikeret i en klub med høje forventninger.
Det forventes at du tager ansvar for den daglige banepleje og tilrettelæggelsen heraf i chefgreenkeeperens fravær. Jobbet vil indebære mødedeltagelse og informationsudveksling med andre ansatte og medlemmer af klubben.

Erfaring med anlægsarbejde og styringen heraf, samt en indgående forståelse for golfspillet er en fordel. Almindeligt kendskab til brug af PC, et rimeligt niveau af engelskkundskaber, samt sprøjtecertifikat og kendskab til vandingsanlæg og vandingsstrategier, må forventes.

Vi kan tilbyde:
• Gode ansættelsesforhold i en solid og veldrevet golfklub
• En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, med gode muligheder for personlig udvikling
• En varieret men også travl hverdag, med gode muligheder for indflydelse
• En arbejdsplads med konstant udvikling og høje forventninger

Syntes du at stillingen lyder interessant og noget for dig, modtager vi gerne din ansøgning senest den 22. januar 2018.

Ansøgning eller evt. spørgsmål til stillingen, bedes sendt til:
Chefgreenkeeper Thomas Pihl
E-mail: greenkeeper@fggolf.dk
Mobil: 22120148

Furesø Golfklub er beliggende i det smukke Nordsjælland i et let kuperet terræn med søer og gamle træer. Banen tilbyder med sine 27 huller en unik golfoplevelse for både de ca. 1700 medlemmer, samt de mange gæster, der hvert år besøger banen. Banens design og skønne natur, samt det høje plejeniveau, er fundamentet for at golfspillere på alle niveauer, i stor stil finder frem til denne perle af en golfbane. Mere information kan findes på klubbens hjemmeside: www.fggolf.dk