Jobbeskrivelse
Vi søger en praktisk orienteret greenkeeper, der er rutineret i brug af maskiner og samtidig har et godt håndelag. Vores nye medarbejder skal indgå i vores greenkeeperteam og være klar til at udføre alle relevante opgaver, både de rutinemæssige og dem der opstår løbende. I teamet vil du indgå i den daglige drift, som også omfatter weekendarbejde. Jobbet er tidsbegrænset i 2019. Der er mulighed for fastansættelse i 2020. Løn efter gældende overenskomst.

Vi forventer:
Du har en uddannelse som greenkeeper og gerne nogle års erfaring fra lignende stilling. Du er fysisk i god form, god til at omgås klubbens medlemmer og dine kollegaer. Du er en person med ro og overblik.

Du har følgende kompetencer:
Du er grundig og vedholdende og god til at fuldføre dine opgaver
Du har god forståelse for golfspillet og ved hvad en god golfrunde kræver.

Som person er du:
Nysgerrig, opsøgende og god til at afslutte opgaver
Selvmotiveret, og tager fat i opgaverne når du ser dem.

Vil du vide mere?
Så er du velkommen til at kontakte: Jan Ebdrup Chef Greenkeeper på e-mail ebdrup@hedeland-golf.dk, eller mobil 22926995. Du kan desuden søge supplerende oplysninger om golfklubben på www.hedeland-golf.dk.

Vi skal have din ansøgning senest den 16 maj 2019
Hedeland Golfklub er stiftet i 1981, med en beliggenhed i Hedeland Naturpark ved Roskilde. Klubben er kendetegnet ved en god driftsøkonomi og ordnede forhold med ca.1300 aktive medlemmer og banen spilles af ca. 3000 greenfee gæster årligt. Klubben er i gang med at realiserer en omfattende renovering af golfbanen. Vi begynder med alle bunkers og greenomgivelser. Herefter er det planen at renovere teesteder og udvalgte greens. Til sidst skal par 3 banen opdateres med nye greens og bunkers. Klubben har valgt at investerer i banen, for derigennem at opfylde nutidens krav til en god spilleoplevelse.
Hedeland Golfklub Stærkendevej 232 A 2640 Hedehusene. klub@hedeland-golf.dk