Vores nuværende chefgreenkeeper har efter næsten 11 år hos os søgt nye udfordringer udenfor golf branchen, hvorfor vi søger en ny chef til tiltrædelse 1. maj eller senere. Endvidere søger vi en greenkeeper for sæsonen 2018.

Anlægget
Er beliggende ved Mariager Fjord. Vel nok et af de bedst beliggende anlæg i Danmark og har en udfordrende og spændende 18 huls bane og en populær 9 huls par 3 bane. Se www.mfgk.dk

Jobbet, Chefgreenkeeper
Du bliver overordnet ansvarlig for hele golfanlægget/skoven. For den daglige pleje og vedligeholdelse, for den løbende planlægning og optimering, for budgetter, indkøb, mv. Du vil indgå i ledergruppen bestående der består af golfmanager, pro og restaurantchef. Du er fagligt dygtig med uddannelse som greenkeeper (eller lignende uddannelse). Du er måske 1. mand i dag og skal måske have et år eller to til helt at komme ind i chef jobbet – det vil vi gerne hjælpe med. Løn efter kvalifikationer.

Jobbet, Greenkeeper
Sæsonarbejde med start primo april. Gerne kendskab til greenkeeperfaget og maskiner. Forventer du er stabil og fleksibel i forhold til, at der kan forekomme dage med ekstra arbejde. Du indgår i weekend vagtplan ca. hver fjerde weekend. Vi tilbyder arbejde på et sted der er rart at være. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning
Send ansøgning og CV til manager Bent Roland Nielsen, brn@mfgk.dk, gerne snarest og senest inden den 20. marts.

Har du behov for at vide mere, er du meget velkommen til at ringe 41212720.