Stillings opslag 2019[5583]

Struer Golfklub
Til sæsonen 2020 søger Struer Golfklub en Greenkeeperassistent.
Assistenten skal ikke nødvendigvis være greenkeeperuddannet. Men til gengæld ser vi meget gerne, at vedkommende har erfaring med betjening og vedligeholdelse af maskiner til pleje af golfbaner, parkanlæg, sportspladser eller lignende.
Forventninger til dig:  Du brænder for og har kendskab til det grønne område.  Kan lide at arbejde udendørs  Fortrolighed med maskiner, samt vedligeholdelse af dem.  Mødestabilitet.  Kan indgå i weekendvagt planer, og er fleksibel i forhold til arbejdstid.  Du kan arbejde selvstændigt og er god til at samarbejde.  Lyst og vilje til at, deltage i alle opgaver på et golfanlæg.  At du selv spiller golf eller får kendskab til det.  Er imødekommende overfor klubbens medlemmer, gæster og kollegaer.
Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge (mandag – fredag) med weekendvagt hver 4uge.
Fra april til oktober vil mødetiden være fra kl: 06.00 – 14.00.
Fra oktober til april vil mødetiden være fra kl: 07.00 – 15.00.
Der kan forventes overarbejde, der skal afspadseres.
Stillingen vil være tidsbegrænset fra marts/april til oktober/november.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til 1. mand Lise Ardal Jakobsen mobil.nr: 61362093.
Ansøgning sendes til chefgreenkeeper@struer-golfklub.dk eller pr. post til: Struer Golfklub, Thagårdvej 16, Humlum. 7600 Struer.
Ansøgningsfrist: 31/10 2019. Ansættelses samtaler, vil blive afholdt i uge 45.

Struer Golfklub har en 18 hullers golfbane og en 9 hullers par 3 bane, der også fungerer som Pay & Play bane. Der er gode trænings faciliteter med frie bolde, god maskinhal med værksted og nyere maskiner til alle opgaver.
Derudover har vi et stort klubhus med cafe, Golfshop, festlokale, mødelokale og simulatorrum mm. Banen er anlagt i 1996 med de første 9 huller og i år 2000 kom de sidste 9 huller til. Banen er anlagt på 84 ha landbrugsjord, i et naturskønt og kuperet område, med udsigt udover Limfjorden fra det meste af banen.