Svenningsens Maskinforretning søger mekaniker/tekniker til golfmaskiner ved vores afdeling i Skanderborg.

Kunne du tænke dig at blive en del af et fasttømret team, der arbejder med nogle af de førende professionelle maskiner til golfen.
Som vores nye kollega bliver der taget hånd om dine kompetencer, du tilbydes kurser og efteruddannelse.
Svenningsens er en af Danmarks største leverandører af professionelle maskiner og tilbehør til pleje og vedligeholdelse af vej- og græsarealer samt entreprenørmaskiner. Med over 150 år på bagen tilbyder vi en komplet one stop shop-løsning af de mest attraktive produkter på markedet.
Som mekaniker/tekniker bliver du tilknyttet vores værksted i Skanderborg, som vil være din base, herfra vil du modtage opgaver som enten foregår hos kunden eller de mere komplekse, som skal løses på værkstedet. Arbejdstiden er kl. 07-15.30 og kl. 07-12 om fredagen.

Masser af udvikling og verdens bedste kolleger
Det går rigtig godt hos Svenningsens Maskinforretning, og vores vækst kommer helt sikkert til at smitte af på dine udviklingsmuligheder. Som en større virksomhed har vi mange afdelinger, og er du interesseret i at udvide dine faglige kompetencer, så byder vi gerne ind med diverse kurser.
Du kommer også ind i en virksomhed, der prioriterer det gode fællesskab kollegerne imellem

Profil
Vi tror du har en uddannelse som mekaniker/tekniker med erfaring i maskiner til græsvedligeholdelse. Erfaring med diagnosticeringsværktøjer samt kørecomputere, millimeterpræcision mht. Justering/indstillinger af maskiner, kendskab til el og hydraulik vil være en fordel.
• Du skal kunne arbejde selvstændigt og som person udadvendt, kundevenlig samt positiv og imødekommende.
• Du er ikke bange for at skulle arbejde over om nødvendigt i højsæsonen.
• Vi ser gerne at du har kørekort kat. B samt trailerkort
• Du kan kommunikere på Engelsk.

Du tilbydes
• Egen servicebil med det nødvendige værktøj
• Mobiltelefon
• Spændende og varieret arbejdsdag, hvor ikke to dage er ens.
• Oplæring og uddannelse hos vores leverandører
• Løn efter kvalifikationer.

Interesseret?
Kan du se dig selv i rollen som vores nye mekaniker? Så kan du sende dit CV og ansøgning til værkstedschef Stener Kneis på skn@svenningsens.dk. Ønsker du at høre mere om stillingen, kan du også ringe til Stener på 3246 5476. Vi indkalder løbende til samtaler, så søg hurtigst muligt og allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig