FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Det er med stor glæde vi kan byde velkommen til et nyt Erhvervsklubmedlem.

05. oktober 2023

Det Danske firma Second sun. At have en golfbane af høj kvalitet er vigtigt. For opnå dette skal græsset have de bedste vækstbetingelser – herunder især lys og varme.

Nogle områder oplever mangel på lys og varme pga. skygge fra omkringliggende træer, hvilket giver dårlige betingelser for græsset og en dårligere banekvalitet for spillerne.

Second Sun har udviklet en bæredygtig måde at tilføre naturligt lys og varme til disse skyggeområder. Ved hjælp af højteknologiske spejle reflekteres sollyset automatisk ned på de berørte områder, og på den måde elimineres udfordringerne – bl.a. reduceres sygdomspresset og vækstbetingelserne forbedres. Det vil samtidig være med til at hæve kvaliteten på banerne – især i ydersæsonerne – uden at blænde spillere eller skæmme områdets natur.

Second Sun udfører også detaljerede analyser af skyggeproblemer med udgangspunkt lokale geoteknisk data og historisk vejrdata, og kan på den måde levere meget præcise data for, hvor stort eller småt et givent problem er og om det eventuelt kan løses på anden måde.

Second Sun forhandles igennem X3Mgolf. Se mere på  https://www.secondsun.dk/

Nicolai Moustgaard, CEO
​+45 5360 3638

 

Del dette indlæg