FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

DGA-masters afholdes d. 4.10

19. september 2023

DGA glæder sig til at afholde DGA-masters i Hjortespring Golfklub den 4. oktober

Hjortespring Golfklub byder på en spændende og udfordrende golfoplevelse for både erfarne spillere og førstegangsbesøgende. Banen er kendt for sin variation, der tester golfspillernes færdigheder på forskellige måder. 

Banen er prydet med søer, der spiller en central rolle i spillet. Golfspillere skal være opmærksomme på disse vandhindringer og planlægge deres slag omhyggeligt. 

Det er en fordel at have en god idé om, hvor langt man slår, og at kende sin svingbane (slice eller hook). Dette vil hjælpe med at træffe de rigtige beslutninger på banen og undgå unødvendige risici. 

Hjortespring Golfklub har nogle bemærkelsesværdige huller. For eksempel er hul 5, et par-4 hul, der udfordrer golfspillere med træer, søer og en godt beskyttet green. Hul 7, der betragtes som banens sværeste, byder på en længere distance til flaget og et tricky approach-slag nedad mod en green omgivet af søer. 

Banedesignet er meget varieret og inkluderer både smalle skovhuller og mere åbne huller med brede fairways. Dette giver en dynamisk oplevelse, hvor golfspillere skal tilpasse deres strategi til de skiftende forhold på banen. 

Husk tilmelding via GolfBox 

Hjortespring Golfklub

Del dette indlæg