FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Kansas verdens første tøjkollektion med en miljøvaredeklaration

11. april 2024

Fristads er den første virksomhed i verden, der måler miljøpåvirkningen af tøj.

Fristads Green er et arbejdstøjskoncept, hvor hele produktionskæden er karakteriseret af miljøbevidsthed og innovation for at sikre minimal belastning af miljøet.

Vi lancerede den første Fristads Green-kollektion i efteråret 2019. Vores mål er at gøre Green konceptet til en del af alle produktkategorier i de kommende år. Alle Fristads Green-produkter har en miljøvaredeklaration (EPD) med information om produktets samlede miljøpåvirkning. I september 2019 blev håndværkerkollektionen tildelt den internationale designpris Red Dot Award:
Design Concept. Nedenfor finder du Fristads Green-kollektionerne til håndværkere, industri og service samt kulde, vind og regn.

Water Scarcity Footprint (WSF) er den potentielle miljøpåvirkning af vandforbruget. WSF tager højde for tilgængeligheden af ​​vand i det geografiske område.

Global warming potential (GWP) er drivhusgassernes evne til at absorbere varme i atmosfæren. Med andre ord effekten på drivhuseffekten  / Afhængigt af den udledte gas omdannes den til  carbon dioxide equivalent for let at sammenligne effekten.

Forhandles af DGA Erhvervsklub medlem  

– ring til Bernt  på 40525606 / bn@sportogprofil.dk for nærmere info / tilbud m.v.

Del dette indlæg