FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Klar til FEGGA 2020 i Irland

29. januar 2020

Snart samles greenkeepere fra hele Europa til FEGGA 2020 for at spare med hinanden og høre om det nyeste inden for greenkeeping.

Det er igen blevet tid til nye perspektiver fra den europæiske greenkeeper-verden. Den europæiske greenkeeper-konference FEGGA 2020 bliver afholdt i Irland 16.-21. februar – og igen i år er DGA med.

Sidste år var første gang, at René Juel, bestyrelsesmedlem i DGA og chefgreenkeeper i Himmelbjerget Golf, besøgte FEGGA, hvor arrangementet foregik i Rom. Her fik han nye kontakter fra hele Europa og mange nye indtryk, som han kunne tage med hjem til DGA og sin egen golfklub i Them.

”Nu er jeg meget klogere på FEGGA og dermed endnu bedre klædt på til de forhandlinger, som gerne skulle komme ud af arbejdet og gavne os alle på de danske golfbaner,” siger René Juel.

Glæd dig til årets første udgave af Greenkeeperen, hvor du kan læse om Renés oplevelser i Irland og hvilken ny europæisk viden om greenkeeping, som vi kan lade os inspirere af i de danske golfklubber.

Læs mere om FEGGA på www.fegga.org. Her kan du bl.a. se, når der kommer tilbud om muligheder for at være frivillig til store Europa-turneringer.

 

__________

 

Hvad er FEGGA?

FEGGA står for The Federation of European Golf Greenkeepers Associations og er en sammenslutning af europæiske greenkeeperforeninger. Der er i dag 21 medlemsforeninger i Europa og en enkel i Sydafrika.  FEGGA er den største non-profit organisation, der repræsenterer greenkeepere i verden. Foreningen arbejder med:

  • Miljø
  • Uddannelse
  • Hjælper greenkeepere ud i verden (for eksempel fik Casper Eriksen fra Århus Golf Club hjælp af FEGGA til Ryder Cup 2018)
  • Netværk mellem greenkeeperforeninger
  • Forskning

 

Del dette indlæg