FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Nyhed fra Reesink Turfcare

29. marts 2023

TORO ProCore 648s

Den nye 648s fra TORO hæver baren for prikning og luftning af greens! TORO ProCore 648s bygger videre på ProCore 648 ved at inkorporere gennemprøvet teknologi tilført endnu mere innovative funktioner, og samtidig bevares de gennemtestede designelementer, som kendes fra 648.

Nye og forbedret funktioner
Reviderede kontroller forbedrer ergonomien og tillader enhåndsbetjening. Hulafstand og prikkedybde bliver nu indstillet og gemt i InfoCenter. Den indbyggede controller overvåger kontinuerligt vigtige driftsparametre for at forbedre tilstanden efter beluftning af græstørv, og giver operatøren mulighed for nemt at målrette såvel sænkning som hævning af prikkehovedet.

Optimal manøvredygtighed og effektivitet
PC 648s byder på en endnu snævrere venderadius med reduceret hjultryk og muligheden for nemt at øge hastigheden under sving. Kombineret med en 120 cm arbejdsbredde giver det en øget effektivitet til greenskeeperen.

Kan nu fås med lys
For at komme tidligt i gang, eller forlænge arbejdsdagen, har TORO tilføjet muligheden for at udstyre maskinen med et “light kit”. De fem LED-lyssæt, som placeres rundt på maskinen, giver rigeligt lys til at udføre arbejdet uanset lysforholdene

https://reesinkturfcare.dk/vare/toro-procore-648s/

DGA - ProCore 648s

 

Del dette indlæg