FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Pressemeddelelse

14. november 2022

X3Mgolf og firmaet Second Sun indgår formelt samarbejde om aktiviteter i golfverdenen

X3Mgolf er allerede en kendt samarbejdspartner om mange forskellige golf løsninger – lige fra Driving Range systemer til alle former for golfudstyr. Har mange års erfaring med golfverdenens udfordringer og har tilpassede løsninger til langt de fleste af dem.

Second Sun, et Københavnsk iværksætter firma, har som en ren dansk opfindelse udviklet et intelligent solreflektor system, som oprindeligt er skabt til anvendelse på fodboldstadions med skyggeproblemer fra tribunerne. Systemet peger solens naturlige stråler ned på græsset året rundt og gavner dermed den ønskede græsvækst. Second Suns system er i dag sat op på Brøndby Stadion for at afhjælpe deres problemer med skygge – de samme problemer, som også mange golfklubber oplever specielt fra træer, buske m.m.

Samarbejdet er kommet i stand gennem fælles referencer. X3Mgolf har en stor viden og indsigt i golfverdenen og med et ønske om altid at levere de bedste produkter og services til landets golfbaner, passer Second Suns unikke solreflektor system godt ind i porteføljen. Second Sun løser på en bæredygtig måde flere velkendte udfordringer, der hidtil ikke har eksisteret nogle konkrete løsninger til. Derved vil samarbejdet gavne de danske golfbaner.

”Jeg er sikker på, at vi kan få et frugtbart samarbejde med Second Sun om deres nye opfindelse,” siger Morten Carlsen, indehaver af X3Mgolf. ”Vi har et rigtigt godt kendskab til golfverdenen og ved, at også skygge volder problemer på banerne med dårlig vækst, sygdomme m.m. til følge. At Second Suns system så tillige er 100% bæredygtigt og meget økonomisk, tror vi på, at golfverdenen vil tage rigtigt godt imod,” slutter Morten Carlsen.

Second Suns CEO, Nicolai Moustgaard, hilser også det fremtidige samarbejde velkommen. ”Vi har i en del tid arbejdet målrettet med fodboldverdenen. Da golfverdenen så også viste interesse for vores system i forhold til deres skyggeproblemer, så vi en oplagt synergi mellem vores produkt og X3Mgolf. Jeg er sikker på, at vi sammen kan lave nogle gode løsninger til de danske og udenlandske golfbaner og jeg glæder mig til vores fremtidige samarbejde.”

Morten Carlsen kan træffes på morten@x3mgolf.dk – mobil: 2886 2727

Nicolai Moustgaard kan træffes på nm@secondsum.dk – mobil: 5360 3638

Del dette indlæg