FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Referat bestyrelsesmøde den 7 dec 2021 Odense eventyr golf

17. december 2021

1: Velkomst til de nye medlemmer af bestyrelsen.

Timm Hansen og Henning Nissen.

2: Bladudvalget har holdt møde med karin norman god start på marts bladet, Steen Mikael køre den i mål som tovholder.

3: Nicolas har været til bog udleverings dag, 8 elever startet op på vilvorde. DAG, vil gerne et samarbejde med os om bedre plæner, og vi kunne godt hive noget den anden vej, omkring belægning-beskæring o.s.v

Jesper har været på besøg på sandmosen. Og været i en klasse og snakke om alt muligt fra branchen, en lærerig og god måde for eleverne at få info ude fra den virkelige verden, Vi er klar på mere.

Bendy har været til møde med MUB, de har et godt samarbejde, og det køre derud af. Regner med 4000 besøgende i 2022. Svært at skaffe nye medarbejdere, sætter sig sammen med jesper brandt og kigger både 3F og div mapper fra dgu igennem, og kommer tilbage til bestyrelsen med de ting som kunne kigges på, og så tager vi den videre derfra.

Henrik har været til LUU møde for hele landet, var et fint kursus. Har snakket med den nye formand for GAD, Karsten påske. Ville gerne lave noget kursus sammen. SKills Der er vi og gad med næste år, skolerne finder 2 til at repræsentere faget.

René har snakket med DGU-GAF-PGA om at lave regions møder, der skulle ende ud i bedre kommunikation imellem de ansatte, desværre ikke den store lyst blandt de andre, så den er lagt på is et stykke tid.

Per (sekretær) Liste over hans arbejdes opgaver er lagt og delt ud i bestyrelsen. Han har kontor tid mellem 9-12. Arbejder med at få opdateret medlems data basen, så der kan betales og tilmeldes arrangementer den vej.

Tak for et godt møde.

Næste møde er den 20 januar, hvor der er frokost med erhvervs klubben.

René juel

Formand DGA.

Del dette indlæg