FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Til banevandring Breinholtgaard Golf den 8. september

12. august 2022

 Kommer Lindholm Maskiner og præsentere deres nye maskinprogram ”Ventrac”. 

Ventrac 4520Y er en lille dieseltraktor/redskabsbærer, der kan monteres med en lang række redskaber, eks. rotorklipper, cylinderklipper, slagleklipper, løvblæser, stubfræser og kædegraver mv. 

Der findes mere end 30 forskellige redskaber som kan monteres på Ventrac traktoren. Den store fordel er, at det kun tager et par minutter at skifte fra et redskab til det næste, uden brug af værktøj. 

Ventrac 4520Y er endvidere meget velegnet til at køre på skrå arealer, og ved montering af dobbelthjul klarer den problemfrit hældninger på op til 30 grader. Ventrac 4520Y vejer kun ca. 800 kg. og kan dermed bruges på følsomme arealer hvor andre maskiner er for tunge. 

Ventrac 4520Y er knækstyret og dermed meget manøvredygtig og trækker på alle fire hjul. 

For yderligere information venligst se på www.ventrac.co 

Demo med sandfiller 

Vores sandfiller er en vertikalskærer som skærer render (2, 3 eller 4 cm dybe og 3 mm brede) og samtidig opfylder med rent tørt sand. Det opfræsede filt opsamles i en separat beholder der let kan tømmes. 

X3Mgolf tilbyder såvel udlejning som salg af Sandfilleren. Kontakt os ved at bruge vores kontaktformular nedenfor, send os en e-mail på: info@x3mgolf.dk eller ring på: +45 70202207. 

Se video af sandfiller 

https://youtu.be/JWhbxo6tTLo 

ProBunker Solutions. 

ProBunker er en bunkerliner der både æstetisk og funktionelt er helt i top. ProBunker har fuld vandgennemtrængning og sikre samtidig fremmedlegemer i at blande sig med bunkersandet fra jorden under og omkring bunkeren. Samtidig holder den på bunkerformen og dens særlige kontur holder sandet på kanterne. Gummikonstruktionen giver ingen skader på spillernes udstyr. 

X3Mgolf’s samarbejdspartner All Golf Services tilbyde fuld installation og evt. rekonstruktion af bunkers. 

Fredrik i Breinholtgaard har for nyligt installeret denne bunkerliner og vil kunne fortælle om oplevelserne før under og efter installationen. 

X3Mgolf vil på denne dag også – efter ønsker – kunne fremvise de nyeste fugtighedsmålere: POGO+ i en ”stand off” med FieldScout TDR 350 

Medbring evt. din egen fugtighedsmåler og lad os se hvordan den proformer med de andre. 

Del dette indlæg