FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Til Banevandring Køge Golf den 22. september

12. august 2022

 Kommer Lindholm Maskiner og præsentere deres nye maskinprogram ”Ventrac”. 

Ventrac 4520Y er en lille dieseltraktor/redskabsbærer, der kan monteres med en lang række redskaber, eks. rotorklipper, cylinderklipper, slagleklipper, løvblæser, stubfræser og kædegraver mv. 

Der findes mere end 30 forskellige redskaber som kan monteres på Ventrac traktoren. Den store fordel er, at det kun tager et par minutter at skifte fra et redskab til det næste, uden brug af værktøj. 

Ventrac 4520Y er endvidere meget velegnet til at køre på skrå arealer, og ved montering af dobbelthjul klarer den problemfrit hældninger på op til 30 grader. Ventrac 4520Y vejer kun ca. 800 kg. og kan dermed bruges på følsomme arealer hvor andre maskiner er for tunge. 

Ventrac 4520Y er knækstyret og dermed meget manøvredygtig og trækker på alle fire hjul. 

På begge banevandringer vil vi medbringe Ventrac 4520Y samt et udvalg af redskaberne. 

 

For Video og yderligere information se på www.ventrac.co 

Demo med Husqvarna Robotklipper 

Husqvarna® EPOS (Exact Positioning Operating System) er en banebrydende teknologi i en ny serie af professionelle Automower® robotplæneklippere. Satellitbaseret teknologi gør det muligt for plæneklipperen at arbejde inden for virtuelle grænser. Dette gør den til en nem og fleksibel løsning. Perfekt til fodboldbaner, golfbaner, byparker, virksomhedsområder – og alle andre steder, der har skiftende omstændigheder og behov. Derudover sikrer manglen på fysiske grænser problemfri luftning, oprivning og græsreparation. 

For Video og yderligere information se på
https://www.husqvarna.com/dk/udforsk-og-laer/husqvarna-epos/ 

Del dette indlæg