FØLG OS

Kontakt

+45 4275 3000

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

“Toro Student Of the Year” tager en timout

26. februar 2020

I otte år har dygtige greenkeeperelever haft muligheden for at vinde et lærerigt praktikophold på en af verdens bedste golfbaner i Skotland.

Hvert år får en greenkeeperelev muligheden for at booste sin uddannelse med et praktikophold på St. Andrews Links Trust i Skotland. Sådan har det været siden 2012 – og med stor succes. Men i år tager projektet Toro Student Of the Year (TSOY) en pause.

”I sammenråd med vores samarbejdspartnere, har vi valgt, at 2020 er året, hvor TSOY-projektet skal revurderes. Det gør vi for at sikre, at projektet fortsat bliver en succes og imødekomme alles forventninger,” fortæller Carsten Brandt, der er CEO for Reesink Turfcare, som står bag TSOY blandt andet i samarbejde med DGA.

En uforglemmelig oplevelse

De otte vindere gennem årerne har udover den fine titel fået et eftertragtet praktikophold på en af verdens bedste golfbaner The Old Course, St. Andrews – “Home of Golf”, hvor de har indgået i greenkeeperteamet og fået en masse viden og erfaring om drift og pleje med hjem.

Alle TSOY-vindere har udtrykt, at de fire uger i Skotland har været en stor oplevelse både fagligt og personligt.

”Opholdet på St Andrews Links er en oplevelse, jeg aldrig glemmer! Det at komme over og følge nogle af de bedste greenkeepere inden for faget er virkelig en fed og lærerig oplevelse,” siger Magnus Damm Kvistgaarden, der vandt i 2019.

Jarl Tranekære Jørgensen, der vandt i 2016 var mindst lige så begejstret:

”Det var virkeligt spændende! Præmien består ikke blot af et lærerigt praktikophold, men også en enorm anerkendelse fra sine kolleger,” fortæller han.

Vinderne kan være stolte

Tilbagemeldingerne fra samarbejdspartnere i St. Andrews er, at alle vindere har efterladt et markant indtryk af stor faglighed, modenhed, energi og godt humør.

St. Andrews har været så tilfredse med de danske greenkeeperelever, at de flere gange har inviteret TSOY til at sende en ekstra greenkeeper til Skotland – ofte som support i forbindelse med afviklingen af Dunhill Links Championship.

DGA og Reesink Turfcare er ærgerlige over, at konkurrencen ikke bliver afholdt igen i år.

”Personligt synes jeg, det er ærgerligt, at vi må springe et år over og kommer til at skuffe nogle elever. På den anden side er vi forpligtet til at sikre, at konceptet forbliver en succes og en god oplevelse for alle involverede parter. Vi forventer at vende stærkt tilbage med TSOY i 2021 og glæder os allerede til det,” siger Carsten Brandt og tilføjer.

”Jeg vil rette en stor tak til DGA, DGU og St. Andrews for samarbejdet til nu og frem for alt vores otte TSOY videre – I kan være stolte af jeres danske greenkeeperuddannelse samt fremtræden under opholdet på St. Andrews!”

 

___________


Om Toro Student Of the Year
TSOY er afviklet i tæt samarbejde med DGA, DGU, St. Andrews Links Trust samt fagskolerne Vildvorde og Sandmosen. Projektet har til formål at give dygtige greenkeeperelever et boost i deres karriere. TSOY blev afholdt første gang i 2012, men holder pause i 2020.

Læs mere om Toro Student Of The Year og find alle vinderne gennem årene her: www.reesinkturfcare.dk/toro-tsoy 

Del dette indlæg